უახლესი პოსტები:
  • მძიმე, ნოტიო და არომატული პასკა
  • ჰუმუსი პომიდვრის ჩირით ლავაშის ჩიფსებთან ერთად
  • შვრიისა და ბანანის ორცხობილები
  • გურული (საშობაო) ღვეზელი
  • ცხელი შოკოლადი რაფინირებული შაქრის გარეშე
  • სუშის მომზადება სახლის პირობებში
  • ავოკადოს კრემი ხაჭოთი და კვერცხით
  • მედოკი არაჟნის კრემით
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
  • TikTok
Medea's Blog
  • მთავარი
  • რეცეპტები
  • ვიდეო რეცეპტები
  • რჩევები
  • ბლოგი
  • ბლოგის შესახებ
  • ka</em>GEKA
  • en</em>USEN
  • Search for:
აპეტაიზერები

გუაკამოლე სომხური ლავაშის ჩიფსებით

მარტი 17, 2024
აპეტაიზერები

ჰუმუსი გამომცხვარი ჭარხლით

ნოემბერი 2, 2023
საუზმე

მოცვის ჩიზქეიქ სმუზი

ნოემბერი 2, 2023
დესერტები

ბასკური ჩიზქეიქი

ნოემბერი 1, 2023

გამორჩეული რეცეპტები

ჰუმუსი – კლასიკური ვარიანტი

ავტორიმედეა ჩუბინიძე აპრილი 3, 2024

მარწყვის ჩიზქეიქი ცხობის გარეშე

ავტორიმედეა ჩუბინიძე მარტი 28, 2024

გუაკამოლე სომხური ლავაშის ჩიფსებით

ავტორიმედეა ჩუბინიძე მარტი 17, 2024

ფრანგული ცხელი შოკოლადი

ავტორიმედეა ჩუბინიძე ნოემბერი 2, 2023
რთული

მძიმე, ნოტიო და არომატული პასკა

აპრილი 8, 2025
აპეტაიზერები

ჰუმუსი პომიდვრის ჩირით ლავაშის ჩიფსებთან ერთად

ავტორიმედეა ჩუბინიძე იანვარი 17, 2025
იხილე პოსტი
ორცხობილები

შვრიისა და ბანანის ორცხობილები

ავტორიმედეა ჩუბინიძე იანვარი 9, 2025
იხილე პოსტი
სადილი

გურული (საშობაო) ღვეზელი

ავტორიმედეა ჩუბინიძე დეკემბერი 29, 2024
იხილე პოსტი
სასმელები

ცხელი შოკოლადი რაფინირებული შაქრის გარეშე

ავტორიმედეა ჩუბინიძე ნოემბერი 25, 2024
იხილე პოსტი
სადილი

სუშის მომზადება სახლის პირობებში

ავტორიმედეა ჩუბინიძე ნოემბერი 25, 2024
იხილე პოსტი
ჯანსაღი კერძები

ავოკადოს კრემი ხაჭოთი და კვერცხით

ავტორიმედეა ჩუბინიძე ნოემბერი 22, 2024
იხილე პოსტი
ნამცხვრები

მედოკი არაჟნის კრემით

ავტორიმედეა ჩუბინიძე ნოემბერი 22, 2024
იხილე პოსტი
მარტივი

ჭვიშტარი სიმინდის მარცვლებითა და შებოლილი სულგუნით

ავტორიმედეა ჩუბინიძე ოქტომბერი 14, 2024
იხილე პოსტი
ქართული

ხაჭაპური

ავტორიმედეა ჩუბინიძე ოქტომბერი 4, 2024
იხილე პოსტი
ბერძნული

ბერძნული გირო ქათმის ხორცით

ავტორიმედეა ჩუბინიძე აგვისტო 23, 2024
იხილე პოსტი
წინა1 2 3 … 12შემდეგი
  • ავტორი
    About Me

    გამარჯობა,
    მე ვარ მედეა, ენდოკრინოლოგიის რეზიდენტი და მოყვარული კულინარი. ამ საიტზე ვაზიარებ ყველაფერს, რაც მიყვარს - გემრიელ რეცეპტებს, მოგზაურობის რეკომენდაციებსა და სტატიებს ჯანსაღ კვებაზე.

    წაიკითხე მეტი
  • Connect & Follow
    Facebook Instagram Pinterest YouTube TikTok
  • Dinner სადილი
    Breakfast საუზმე
    Desserts დესერტები


  • პოპულარული რეცეპტები
    • ტირამისუ

      ივნისი 19, 2024
    • ჰუმუსი – კლასიკური ვარიანტი

      აპრილი 3, 2024
    • ქათმის სალათი

      მარტი 31, 2024
მუტაბალი - ბადრიჯნის დიფი შუა აღმოსავლური სამზარეულოდან.ინგრედიენტები:🔸2 დიდი ბადრიჯანი🔸60 მლ ბერძნული იოგურტი ან ლაბნე🔸60 მლ ტაჰინი🔸1 ლიმონის წვენი🔸2-3 კბილი ნიორი🔸1/4 ჩ.კ. ძირა🔸1/4 ჩ.კ. ხმელი ქინძი🔸მარილი და წითელი დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით🔸2-3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი (მოსასხმელად)🔸ბროწეული (სურვილისამებრ)ბადრიჯანი რამდენიმე ადგილას დასერეთ და “დაწვით” ცეცხლზე, კანი კარგად უნდა შეიბრაწოს. შეგიძლიათ ღუმელშიც გამოაცხოთ 220 გრადუსზე 40-50 წთ. ცხელი მოათავსეთ თასში, გადააკარით სამზარეულოს ცელოფანი და 10-15 წთ ასე შეაგრილეთ.ამასობაში ტაჰინს დაუმატეთ ბერძნული იოგურტი, ლიმონის წვენი, დაჭყლეტილი ნიორი, სანელებლები და მარილი, კარგად გადაურიეთ.ბადრიჯანს მოაშორეთ კანი და დაკეპეთ ხის დაფაზე. გადაიტანეთ მომზადებულ სოუსში, კარგად გადაურიეთ. დაასერვიდეთ თეფშზე, მოასხით ზეითუნის ზეთი და გააფორმეთ ბროწეულითა და ოხრახუშით. #მუტაბალი #ბადრიჯნისდიფი #მარტივირეცეპტები
გიყვებით პარიზის ს გიყვებით პარიზის სამეცნიერო კონგრესის დღის შესახებ. ვლოგის მომზადების პირველი მცდელობა, იმედია მოგეწონებათ 💛ღვიძლის გაცხიმოვნების თემასთან დაკავშირებით ინფორმაცია თუ გაინტერესებთ, დამიწერეთ კომენტარებში და მოვამზადებ პოსტს 💛#parismashmeeting #congressday #vlog
Chateau de Versailles 💛აუცილებლად სრული დღე დაუთმეთ. ჩვენ დროში შეზღუდულები ვიყავით და ბაღების მხოლოდ ნაწილი დავათვალიერეთ. როცა კიდევ მექნება სტუმრობის საშუალება, უკვე ვიცი როგორ გავატარებ სრულ დღეს - ბევრს ვისეირნებ (მათ შორის ნავით და ველოსიპედით) და დავტკბები ულამაზესი ხედებით 💛#chateaudeversailles #versailles #france #traveladdict #travelmemories
საშემოდგომო სალათი 💛ინგრედიენტები:🔸 700 გ. გოგრა🔸 80 გ. რუკოლა🔸 1 წითელი ვაშლი 🔸 ½ ჭიქა (250 მლ მოცულობის) ქინოა - ამ შემთხვევაში ვიყენებთ თეთრის, შავისა და წითლის მიქსს🔸 1 ჭიქა (250 მლ) წყალი🔸 ყველი ფეტა ან აკადია გემოვნებით🔸 შტოშის ჩირი, მოხალული ნიგოზი და გოგრის გული გემოვნებითსოუსისთვის:🔸 3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი🔸 2 ს.კ. ვაშლის ძმარი🔸 1 ს.კ. თაფლი🔸 1 კბილი ნიორი (დაჭყლეტილი ან წვრილად დაჭრილი)🔸 1.5 ჩ.კ. დიჟონის მდოგვი🔸 მარილი & პილპილი გემოვნებითმომზადება:გოგრა გათალეთ, დაჭერით 1-1.5 სმ სისქის კუბებად, მოასხით ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, მოაყარეთ მარილი და გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში ზედა-ქვედა წვით, დასჭირდება დაახლოებით 20 წთ. გააგრილეთ.ქინოა კარგად გარეცხეთ, მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და დადგით საშუალო ცეცხლზე თავსახურის გარეშე. ადუღებისას ცეცხლს დაუწიეთ და ადუღეთ მანამდე, სანამ წყალს სრულად არ შეიწოვს. შემდეგ გადმოდგით, დაახურეთ თავსახური და ასე გააჩერეთ 5 წთ, ბოლოს ჩანგლით ააფუმფულეთ და გააციეთ.სოუსის ყველა ინგრედიენტი შეურიერთ ერთმანეთს.რუკოლა ხელით დატეხეთ სასურველ ზომებად, მოასხით სოუსის ნახევარი და აურიეთ. დაუმატეთ გაციებული ქინოა და გოგრის ნაჭრები, ასევე დაჭრილი ვაშლი, კარგად აურიეთ.სალათი დაასერვირეთ სასურველ ჭურჭელზე, ზემოდან მოაყარეთ გოგრის გული, დაჭრილი ნიგოზი, შტოშის ჩირი და ყველი, მოასხით დარჩენილი სოუსი და გემრიელად მიირთვით 💛#საშემოდგომოსალათი #სალათი #რეცეპტები #კულინარია #ჯანსაღირეცეპტები #ბლოგი
Paris, France 🇫🇷❤️შეყვარებული ვარ ამ ქალაქზე 🥹💛 იმედია ძალიან მალე დავბრუნდები 💛#paris #france🇫🇷 #parismylove #traveldiaries
Merci Paris 💛 #paris #france🇫🇷 #parismem Merci Paris 💛#paris #france🇫🇷 #parismemories #parisianvibes #parisianvibes #travelling
Follow me!
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
  • TikTok

© 2013-2024 letscook.ge || Privacy policy

Top