ფარშირებული კვერცხი - არაჩვეულებრივი იდეა აღდგომის შემდეგ მორჩენილი მოხარშული კვერცხისთვის ახალი სიცოცხლის მისანიჭებლად.

შიგთავსისთვის შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენს ხელთ არსებული და საყვარელი ნებისმიერი ინგრედიენტი.

ფარშირებული კვერცხი

მომზადების სრული დრო 10 წუთი
ულუფა 4

ინგრედიენტები:

  • 4 კვერცხი (მოხარშული)
  • 1/2 ჭიქა ham (დაჭრილი)
  • 1/2 ჭიქა გაუდა (გახეხილი)
  • 2 ს.კ. მაიონეზი
  • 1 ჩ.კ. დიჟონის მდოგვი
  • 2 ღერი ოხრახუში
  • 1 პატარა კიტრის მწნილი
  • გემოვნებით შავი პილპილი

მომზადება: 

  • კვერცხი სიგრძეზე გაჭერით, ფრთხილად ამოაცალეთ გული და მოათავსეთ პატარა თასში.
  • ჩანგლის დახმარებით დააქუცმაცეთ კვერცხის გულები. შემდეგ კი დაუმატეთ კუბებად დაჭრილი ლორი, გახეხილი გაუდა, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და კიტრის მწნილი, მაიონეზი, დიჟონის მდოგვი და პილპილი. კარგად აურიეთ.
  • კვერცხის ცილა ამოავსეთ მიღებული შიგთავსით. ბოლოს შეგიძლიათ მოაყაროთ პაპრიკაც გემოვნებით.
    გემრიელად მიირთვით!
კატეგორია: აპეტაიზერი
თეგები: deviledeggs, egg
Avatar
ავტორი

გამარჯობა, მე ვარ მედეა, ენდოკრინოლოგიის რეზიდენტი და მოყვარული კულინარი. ამ საიტზე ვაზიარებ ყველაფერს, რაც მიყვარს - გემრიელ რეცეპტებს, მოგზაურობის რეკომენდაციებსა და სტატიებს ჯანსაღ კვებაზე.