ფქვილი და კაკაო ჩაცერით ჯამში, დაუმატეთ შაქარი, მარილი, სოდა და ვანილინი, კარგად აურიეთ.
მშრალ ინგრედიენტებს დაუმატეთ ძმარი, წყალი და ზეთი. ხელის სათქვეფით აქციეთ ერთიან მასად.
ხელის სათქვეფით აქციეთ ერთიან მასად.
თუ სილიკონის ფორმას გამოიყენებთ ცომი პირდაპირ ჩაასხით, სხვა შემთხვევაში კი წაუსვით ზეთი.
შედგით 150-160 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და აცხვეთ 60-70 წთ. ხის წკირით შეამოწმეთ, თუ მშრალი ამოვა, მზადაა.
კექსი აუცილებლად გააციეთ ფორმაში და შემდეგ გადმოიღეთ.გაითვალისწინეთ, რომ, თუ სხვანაირ ფორმას გამოიყენებთ, უფრო დიდი დიამეტრისას, ცხობის დრო შემცირდება.გემრიელად მიირთვით!