კვერცხის გულები და შაქარი ერთად ათქვიფეთ, გადაიტანეთ ორთქლის აბაზანაზე 10 წუთით, ურიეთ განუწყვეტლივ. შემდეგ გადმოდგით და შეაგრილეთ ოთახის ტემპერატურამდე.
ცივი მასკარპონე ათქვიფეთ კრემოვანი მასის მიღებამდე, 2-3 ეტაპად შეათქვიფეთ გაგრილებული კვერცხის გულებიანი მასა და ვანილინი.
ცალკე თასში ათქვიფეთ ცივი ნაღები კრემოვანი მასის მიღებამდე, შემდეგ კი შეურიეთ პირველ მასას სილიკონის ნიჩბით.
ყავას დაუმატეთ ლიქიორი.
Assembly - Dip the Savoiardi biscuits into the coffee for 1 second on each side and place them in a glass. Spread the prepared cream on top. Repeat the layers.
მოათავსეთ მაცივარში 4 საათით.
ბოლოს დააცერით კაკაო და გემრიელად მიირთვით.