1 ჩ.ჭ. ჟოლო და მოცხარი წყალთან ერთად დააბლენდერეთ, შემდეგ დაუმატეთ შაქარი და ხელის სათქვეფით გათქვიფეთ.
შაქარი რომ გაიხსნება, დაუმატეთ ზეთი, ლიმონის წვენში გახსნილი სოდა, მარილი და კვლავ კარგად აურიეთ.
Sift the flour and mix with a hand whisk, add the remaining 1/2 cup of raspberries to the batter. Mix well and transfer to a greased baking form (32x21 cm).
შედგით 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და აცხვეთ 30-35 წუთი. ხის წკირით შეამოწმეთ, როცა მშრალი ამოვა, მზადაა.გემრიელად მიირთვით!