Finely chop onion and garlic, cut the bell peppers (seeded) into juliennes. Separate the cauliflower heads and chop them - put them in boiling water and cook for 5-7 minutes.
ზეთდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე მოთუშეთ ხახვი, როცა კარამელიზირდება, დაუმატეთ ნიორი და 1-2 წთ-ში ბულგარული წიწაკა. განაგრძეთ მოთუშვა, 3-4 წუთში მოწალული ყვავილოვანი კომბოსტოც დაუმატეთ. კარგად ამოურიეთ.
როცა ბოსტნეული დარბილდება, დაუმატეთ კანგაცლილი, პატარა ზომებად დაჭრილი პომიდორი და ტერიაკის სოუსი. რამდენიმე წუთის შემდეგ კი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მარილი და პილპილი. კარგად ამოურიეთ და 1-2 წუთში გადმოდგით ცეცხლიდან.გემრიელად მიირთვით!