Go Back

ბოსტნეული ტერიაკის სოუსით

Total Time 1 hour
Servings 6

Ingredients

  • 900 ყვავილოვანი კომბოსტო
  • 2 წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 2 ხახვი
  • 4 კბილი ნიორი
  • 2 პომიდორი
  • 2 მწვანე ბულგარული წიწაკა
  • 230 ტერიაკის სოუსი
  • 1 კონა ოხრახუში
  • გემოვნებით მარილი & პილპილი
  • 3 ს.კ. მცენარეული ზეთი

Instructions 

  • Finely chop onion and garlic, cut the bell peppers (seeded) into juliennes. Separate the cauliflower heads and chop them - put them in boiling water and cook for 5-7 minutes.
  • ზეთდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე მოთუშეთ ხახვი, როცა კარამელიზირდება, დაუმატეთ ნიორი და 1-2 წთ-ში ბულგარული წიწაკა. განაგრძეთ მოთუშვა, 3-4 წუთში მოწალული ყვავილოვანი კომბოსტოც დაუმატეთ. კარგად ამოურიეთ.
  • როცა ბოსტნეული დარბილდება, დაუმატეთ კანგაცლილი, პატარა ზომებად დაჭრილი პომიდორი და ტერიაკის სოუსი. რამდენიმე წუთის შემდეგ კი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მარილი და პილპილი. კარგად ამოურიეთ და 1-2 წუთში გადმოდგით ცეცხლიდან.
    გემრიელად მიირთვით!
Course: სადილი, სამარხვო/ვეგანური