კვერცხი მწიკვ მარილთან და შაქართან ერთად ათქვიფეთ, მასა კარგად რომ გაფუვდება და მოთეთრო გახდება შეათქვიფეთ ნაღები და ფორთოხლის ესენცია.
ცალკე ჯამში ჩაცერით ფქვილი, სიმინდის სახამებელი, სოდა, გამაფხვიერებელი, დაუმატეთ დარიჩინი და მიხაკი, კარგად აურიეთ და შემდეგ დაუმატეთ კვერცხის მასას, ხელის სათქვეფით შეათქვიფეთ.
მიღებულ ცომს დაუმატეთ რძე.
Peel the apple and cut it into half-centimeter-thick pieces. Pour half of the batter into a greased mold (33x22 cm). Spread half of the apple on it, sprinkle cinnamon and sugar on the apple to taste, pour the other half of the batter, and arrange the remaining apple on it. Sprinkle sugar and cinnamon again.
შედგით 180-190 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და აცხვეთ 25-30 წთ. ხის წკირით შეამოწმეთ, თუ მშრალი ამოვა, მზადაა.გემრიელად მიირთვით!