Ingredients
-
400 გ. ქამა სოკო
-
3 ს.კ. ზეთი
-
2 ს.კ. ბალზამიკოს ძმარი
-
1 ჩ.კ. შაქარი
-
1 კბილი ნიორი
-
გემოვნებით მარილი
-
გემოვნებით პილპილი
-
8 თხელი ნაჭერი პური
Directions
ბრუსკეტას სხვა ვარიანტის რეცეპტი.
- გასუფთავებული ქამა სოკო, თხლად დაჭერით. ტაფაზე დაასხით ზეთი და გააცხელეთ, მასში მოთუშეთ თხლად დაჭრილი სოკო 1-2 წუთით.
- დაუმატეთ ბალზამიკოს ძმარი და შაქარი, კარგად ამოურიეთ და გააჩერეთ რამდენიმე წუთი, სანამ შაქარი და ბალზამიკოს ძმარი არ კარამელიზდება. შემდეგ დაუმატეთ მარილი და პილპილი თქვენი გემოვნებით. გადმოდგით ცეცხლიდან.
- პურის თხელი ნაჭრები გახუხეთ 200 გრადუსზე დაახლოებით 4-5 წთ.
- ცხელ ნაჭრებს წაუსვით ნიორი, რომელიც შუაზე უნდა გაჭრათ და ასე წაუსვათ.
- ბოლოს კი პურის ნაჭრებზე გაანაწილეთ მომზადებული სოკო.
უგემრიელესი და უმარტივესი სოკოს ბრუსკეტა ბალზამიკოს ძმრით მზადაა, გემრიელად მიირთვით!