• Home
  • მარტივი
  • ბრუსკეტა ქამა სოკოთი და ბალზამიკოს ძმრით
0 0
ბრუსკეტა ქამა სოკოთი და ბალზამიკოს ძმრით

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 გ. ქამა სოკო
3 ს.კ. ზეთი
2 ს.კ. ბალზამიკოს ძმარი
1 ჩ.კ. შაქარი
1 კბილი ნიორი
გემოვნებით მარილი
გემოვნებით პილპილი
8 თხელი ნაჭერი პური

Nutritional information

83 კკალ.
კალორია
5,5 გ.
ცხიმები
0
ქოლეს- ტეროლი
6,8 გ.
ნახშირ- წყლები
2,3 გ.
ცილები
161 მგ.
სოდიუმი
180 მკგ.
D ვიტამინი
15 მგ.
კალციუმი
2 მგ.
რკინა
173 მგ.
კალიუმი

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

ბრუსკეტა ქამა სოკოთი და ბალზამიკოს ძმრით

იტალიური სამზარეულო რომ ძალიან გემრიელი კერძებით გამოირჩევა, ალბათ ეს უცხო არავისთვისაა. ბრუსკეტა მისი ერთ-ერთი წარმომადგენელია, რომლის მრავალი ვერსია არსებობს და ერთ-ერთი ვარიანტის ნახვა ბლოგზეც შეგიძლიათ. ის შეგიძლიათ მიირთვათ როგორც საუზმედ, ასევე წასახემსებლად და გარდა ამისა, შეგიძლიათ წვეულებებისთვისაც მოამზადოთ. ბრუსკეტას 2 ძალიან დიდი პლუსი აქვს, მომზადების სიმარტივე და სისწრაფე. გემო კი ყველანაირ მოლოდინს სცდება, უგემრიელესია.

  • 10 წთ.
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

ბრუსკეტას სხვა ვარიანტის რეცეპტი.

  • გასუფთავებული ქამა სოკო, თხლად დაჭერით. ტაფაზე დაასხით ზეთი და გააცხელეთ, მასში მოთუშეთ თხლად დაჭრილი სოკო 1-2 წუთით.
  • დაუმატეთ ბალზამიკოს ძმარი და შაქარი, კარგად ამოურიეთ და გააჩერეთ რამდენიმე წუთი, სანამ შაქარი და ბალზამიკოს ძმარი არ კარამელიზდება. შემდეგ დაუმატეთ მარილი და პილპილი თქვენი გემოვნებით. გადმოდგით ცეცხლიდან.
  • პურის თხელი ნაჭრები გახუხეთ 200 გრადუსზე დაახლოებით 4-5 წთ.
  • ცხელ ნაჭრებს წაუსვით ნიორი, რომელიც შუაზე უნდა გაჭრათ და ასე წაუსვათ.
  • ბოლოს კი პურის ნაჭრებზე გაანაწილეთ მომზადებული სოკო.

უგემრიელესი და უმარტივესი სოკოს ბრუსკეტა ბალზამიკოს ძმრით მზადაა, გემრიელად მიირთვით!

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
გამომცხვარი ქათმის ბარკლები დიჟონის მდოგვითა და ლიმონით
next
ვაშლისა და ალუბლის ტარტი
previous
გამომცხვარი ქათმის ბარკლები დიჟონის მდოგვითა და ლიმონით
next
ვაშლისა და ალუბლის ტარტი

Add Your Comment