

ბისკვიტი: |
|
6 ც. კვერცხი | |
180 გ. შაქარი | |
მწიკვი მარილი | |
96 გ. ფქვილი | |
36 გ. სიმინდის სახამებელი | |
60 გ. კაკაო | |
2 გ. ვანილინი | |
კრემი |
|
200 გ. კარაქი | |
200 გ. შესქელებული რძე | |
1 კვერცხის გული | |
20 მლ. წყალი | |
10 გ. კაკაო | |
2 გ. ვანილინი | |
მინანქარი: |
|
100 გ. შოკოლადი | |
50 გ. კარაქი |
მას შემდეგ, რაც ნამცხვარი "პრაღას" რეცეპტი გამოვაქვეყნე ბლოგზე, გასაოცარი პოპულარობა მოიპოვა და ვერცერთმა რეცეპტმა ვერ შეძლო მისთვის კონკურენციის გაწევა. ამიტომ გადავწყვიტე, რომ ამ უგემრიელესი დესერტის მომზადების კიდევ ერთი ვარიანტი გაგიზიაროთ, რომელიც სრულიად განსხვავებულია, მაგრამ ასევე ძალიან გემრიელი. იმედი მაქვს ეს რეცეპტიც ასეთივე დიდ მოწონებას დაიმსახურებს თქვენში.
ყველა ინგრედიენტი ა უ ც ი ლ ე ბ ლ ა დ უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის, ეს განსაკუთრებით მნიშვნელოვანია კრემის მომზადებისას, რათა არ აიჭრას.
ძალიან გემრიელი ტორტი “პრაღა” მზადაა, გემრიელად მიირთვით!
თუ მოგწონთ ჩემი რეცეპტები, გამოიწერეთ ჩემი არხი.