





პურის: |
|
450 გ. ფქვილი | |
7 გ. საფუარი | |
1 ჩ.ჭ. ანუ 250 მლ. თბილი რძე | |
50 მლ. თბილი წყალი | |
40 გ. შაქარი | |
1 ჩ.კ. მარილი | |
75 გ. ოთახის ტემპერატურის კარაქი | |
1 მთლიანი კვერცხი | |
40 გ. სეზამის მარცვლები | |
სოუსის: |
|
100 მლ მაიონეზი | |
2 ს.კ. ბარბექიუს სოუსი | |
2 ს.კ. კეტჩუპი | |
3 ჩ.კ. ვორჩესტერის სოუსი | |
2 ს.კ. კიტრის მწნილის წვენი | |
1/2 ჩ.კ. დიჟონის მდოგვი | |
1/3 ჩ.კ. გამომშრალი ხახვი | |
1/3 ჩ.კ. ნივრის ფხვნილი | |
გემოვნებით მარილი | |
გემოვნებით პილპილი | |
კატლეტი: |
|
500 გ. საქონლის ფარში | |
1 პატარა თავი წითელი ხახვი | |
1 ს.კ. დიჟონის მდოგვი | |
1 ჩ.კ. ვორჩესტერის სოუსი | |
1 ს.კ. კეტჩუპი | |
1 კვერცხის გული | |
1/4 ჩ.ჭ. საფანელი | |
გემოვნებით მარილი | |
გემოვნებით პილპილი | |
ასევე: |
|
50 გ. სალათის ფურცელი "აისბერგი" | |
5 ც. ყველის ფირფიტები | |
1 პომიდორი | |
2 ც. კიტრის მწნილი | |
40 გ. ოთახის ტემპერატურის კარაქი |
ბურგერები განსაკუთრებული პოპულარობით სარგებლობს მთელს მსოფლიოში, გამონაკლისი არც ჩვენი ქვეყანაა. ძალიან ბევრი თხოვნა მიმიღია პირად შეტყობინებაში მისი რეცეპტის შესახებ, ამიტომ ბლოგის 7 წლის იუბილეზე სწორედ ამ რეცეპტს გიზიარებთ. ეს იქნება სრულყოფილი რეცეპტი, აქ ნახავთ როგორ მოამზადოთ როგორც ბურგერის უფაფუკესი პური, ასევე უგემრიელესი სოუსი და ხორცი.
სახლში მომზადებული უგემრიელესი ბურგერები მზადაა, გემრიელად მიირთვით!
იმისათვის რომ კიდევ უფრო გაგიმარტივდეთ მომზადება, უყურეთ ვიდეო რეცეპტს და არ დაგავიწყდეთ არხის გამოწერა (subscribe), ეს ჩემთვის ძალიან მნიშვნელოვანია.