Ingredients
-
1,5 ც. კიტრი
-
1 კონა პიტნა
-
1/2 მწვანე ბულგარული წიწაკა
-
1/2 თავი ხახვი
-
1 კბილი ნიორი
-
3 ს.კ. მაწონი
-
150 მლ (ან გემოვნებით) წყალი
-
2 ს.კ. ძმარი
-
4 ს.კ. ზეთი
-
გემოვნებით მარილი
-
გემოვნებით პილპილი
Directions
- კიტრი გათალეთ დაჭერით და მოათავსეთ ბლენდერში, დაუმატეთ ყველა ინგრედიენტი გარდა წყლის, მარილისა და პილპილისა. დააბლენდერეთ და აქციეთ ერთგვაროვან მასად.
- შემდეგ დაუმატეთ ადუღებული და გაციებული წყალი, იმდენი, რომ სასურველი კონსისტენცია მიიღოთ.
- დაუმატეთ მარილი და პილპილი. კარგად აურიეთ და შედგით მაცივარში მინიმუმ 3 საათი, რათა კარგად გაცივდეს და გემოები ერთმანეთს გაუჯდეს.
ძალიან არომატული და გემრიელი გასპაჩო მზადაა, გემრიელად მიირთვით!