


გრანოლასთვის: |
|
4 ჩ.ჭ. (მსხვილი მარცვალი) შვრია | |
1/4 ჩ.ჭ. (35 გ.) მოუხალავი, გარჩეული მზესუმზირა | |
1/4 ჩ.ჭ. (35 გ.) გოგრის თესლი | |
1 ჩ.ჭ. (100 გ.) ნიგოზი | |
1/2 ჩ.ჭ. (50 გ.) ქოქოსის ფანტელი | |
1/4 ჩ.ჭ. (50 გ.) ყავისფერი შაქარი | |
1/4 ჩ.ჭ. (60 მლ) ზეითუნის ზეთი | |
2 ს.კ. თაფლი | |
2 ს.კ. ტაჰინის პასტა | |
1/2 ჩ.კ. მარილი | |
1 ჩ.კ. დარიჩინი | |
1/2 ჩ.ჭ. (30 გ.) შტოშის ჩირი | |
1/4 ჩ.ჭ. (40 გ.) ჩიას თესლი | |
პარფესთვის: |
|
გაწურული მაწონი | |
ბანანი | |
კივი |
საუზმე რომ კვების რაციონის უმნიშვნელოვანესი და აუცილებელი კომპონენტია ამაზე ყველა თანხმდება. თუმცა დილით, როცა უმეტეს შემთხვევაში ვჩქარობთ, ან ვერ ვარსწრებთ საუზმობას ან რაიმე ნაკლებად ჯანსაღს მივირთმევთ, მაგრალითად პურზე გადასმულ კარაქს. გრანოლა და მისგან მომზადებული პარფე არის ძალიან ჯანსაღი ალტერნატივა, რომლის ყველა კომპონენტი წინასწარ მომზადებული გაქვთ და დილით მის ასაწყობად სულ რაღაც 2-3 წთ დაგჭირდებათ. გრანოლა გარდა იმისა რომ ძალიან გემრიელი და ჯანსაღია, ის საკმაოდ ნოყიერი პროდუქტიცაა.
გრანოლაში შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი საყვარელი თხილეული და ჩირეული, ამაში შეზღუდულები არ ხართ.
უგემრიელესი გრანოლა თქვენი ჯანსაღი და ნოყიერი საუზმისთვის მზადაა, გემრიელად მიირთვით!
(გრანოლა შეგიძლიათ რამდენიმე კვირა შეინახოთ ჰერმეტულ ჭურჭელში.)