0 0
გარგრის ნამცხვარი არაჟნით

გააზიარე:

ასევე შეგიძლია დააკოპირო ლინკი გაზიარებისათვის

ინგრედიენტები

შეცვალე პორცია:
ცომისთვის:
150 გ. კარაქი
100 გ. შაქარი
3 ც. კვერცხი
1 გ. ვანილინი
200 გ. ფქვილი
1/5 ჩ.კ. სოდა
ასევე:
700 გ. გარგარი
200 გ. არაჟანი
2 ც. კვერცხის გული
50 გ. შაქარი
1 გ. ვანილინი

გარგრის ნამცხვარი არაჟნით

გიყვართ არომატული, ნაკლებად ტკბილი ნამცხვრები? თუ კი, მაშინ ეს რეცეპტი სწორედ თქვენთვისაა. ეს გახლავთ უგემრიელესი ნამცხვარი, რომლის გემოც, პირადად ჩემთვის, ტარტალეტკების გემოს ჰგავს. ეს იცით როგორი ნამცხვარია? მთელს სახლს რომ საოცარი სურნელით აგივსებთ და გასინჯვამდე დაგარწმუნებთ თავის გემრიელობაში.
იმედი მაქვს, მოგეწონებათ ეს ვიდეო რეცეპტი და ცდით. თუ გსურთ მეტი ვიდეო რეცეპტი, გამოიწერეთ ბლოგის YouTube არხი.

  • 1 სთ.
  • პორცია 16
  • საშუალო

ინგრედიენტები

  • ცომისთვის:

  • ასევე:

მომზადება

გაზიარება

ყველა ინგრედიენტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის.

  • დარბილებული კარაქი შაქართან ერთად ათქვიფეთ კრემისებური მასის მიღებამდე, შემდეგ სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხი და ვანილინი.
  • ფქვილს შეურიეთ სოდა და ჩააცერით კარაქიან მასას. ხელის სათქვეფით ან სილიკონის ნიჩბით შეურიეთ და აქციეთ ერთგვაროვან მასად.
  • გარგარი გაჭერით და გათალეთ (გამოიყენეთ მწიფე გარგრები, რადგან მათი გათლა უფრო მარტივია).
  • არაჟანს შეათქვიფეთ შაქარი, კვერცხის გულები და ვანილინი.
  • 28 სმ. დიამეტრის ფორმას წაუსვით ზეთი, მასზე გაანაწილეთ ცომი, მოაწყვეთ გარგრის ნაჭრები, ბოლოს კი არაჟნის მასა მოასხით.
  • შედგით 180 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და აცხვეთ 35-40 წთ.

ძალიან არომატული და გემრიელი ნამცხვარი მზადაა, გემრიელად მიირთვით!

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

წინა
მიწისთხილის კარაქის ნაყინი
შემდეგი
ალფახორები – ორცხობილები მოხარშული შესქელებული რძით
წინა
მიწისთხილის კარაქის ნაყინი
შემდეგი
ალფახორები – ორცხობილები მოხარშული შესქელებული რძით
error: საავტორო უფლებები დაცულია!!