0 0
ბრინჯი საქონლის ფარშითა და ბადრიჯნით

გააზიარე:

ასევე შეგიძლია დააკოპირო ლინკი გაზიარებისათვის

ინგრედიენტები

შეცვალე პორცია:
250 გ. საქონლის ხორცის ფარში
2 ც. საშუალო ზომის ბადრიჯანი
1 ჩ.ჭ. ბრინჯი
200 გ. პომიდორი
2 თავი ხახვი
5 კბილი ნიორი
3 ს.კ. ზეთი
2 ჩ.ჭ. წყალი
1 კონა ოხრახუში
1 კონა რეჰანი
1 ჩ.კ. უცხო სუნელი
1 ჩ.კ. ქინძის სუნელი
1 ჩ.კ, სვანური მარილი
გემოვნებით დაღერღილი წიწაკა
გემოვნებით მარილი

ბრინჯი საქონლის ფარშითა და ბადრიჯნით

  • 45 წთ.
  • პორცია 6
  • საშუალო

ინგრედიენტები

მომზადება

გაზიარება
  • ხახვი და ნიორი წვრილად დაჭერით და ზეთდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე მოშუშეთ 3-4 წთ. შემდეგ დაამატეთ 1 სმ სისქის ნაწრებად დაჭრილი ბადრიჯანი და კარგად აურიეთ.
  • როცა ბადრიჯანი ფერს შეიცვლის და ცოტა მოიბრაწება, დაუმატეთ ფარში და კვლავ კარგად აურიეთ.
  • ფარში რომ სრულად გაყავისფერდება, დაუმატეთ 1,5-2 სმ სისქის ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი და ბრინჯი, დაასხით წყალი და კარგად ამოურიეთ. როცა ადუღდება, დაუწიეთ და ადუღეთ იქამდე სანამ კერძი წყალს მთლიანად არ შეიწოვს და ბრინჯიც არ ჩიხარშება.
  • ბოლოს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, სუნელები და მარილი,კარგად ამოურიეთ და 1-2 წთ-ში გადმოდგით ცეცხლიდან.

მარტივი და ძალიან გემრიელი კერძი მზადაა, გემრილად მიირთვით!

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

წინა
მოცვისა და რეჰანის ლიმონათი
წინა
მოცვისა და რეჰანის ლიმონათი
error: საავტორო უფლებები დაცულია!!