პირველ რიგში ქათამი კარგად მოხარშეთ. ქათმის ნახარში სითხე შეინახეთ, დაგჭირდებათ 1,5 ლ ბულიონი. მოხარშულ ქათამს მოაშორეთ ძვლები და კანი, 2-3 სიგრძის და 1-2 სმ სისქის ნაჭრებად. ქვაბში გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ...
წვრილად დაჭრილი ხახვი და კუბიკებად ან რგოლებად დაჭრილი სტაფილო ზეთდასხმულ ქვაბში მოთუშეთ, დაახლოებით 5 წუთის შემდეგ დაუმატეთ ქათმის ნახარში და ბრინჯი. როცა წამოდუღდება ადუღეთ 15 წუთი. მანამდე კი ჯამში კვერცხი...