ფორმა: 26-28 სმ. დიამეტრის ფქვილი ჩაცერით ჯამში, დაუმატეთ მარილი და აურიეთ. შემდეგ კი ჩაახეხეთ ცივი მარგარინი, ხელით აურიეთ და გააფხვიერეთ ფქვილი. დაუმატეთ ცივი წყალი და მოზილეთ ცომი. შედეთ მაცივარში სანამ...
ფორმა: 25-26 სმ. დიამეტრის ბისკვიტის ინგრედიენტები უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის. კარაქი და შოკოლადის კარაქიც უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის. ბისკვიტის მოსამზადებლად კვერცხის გული და ცილა გააცალკევეთ. გულს დაასხით ზეთი და ლიმონის...
ყველა ინგრედიენტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის. მე სოფლის რძის ნაღები გამოვიყენე, რომელიც ძალიან მარტივად შეგიძლიათ მოხადოთ ნატურალურ რძეს – რძე აადუღეთ, მაცივარში გააჩერეთ რამდენიმე საათი, ამ დროს მოიგდებს ნაღებს და...