საცხობი ფორმა: 30 სმ დიამეტრის. ამ რეცეპტით გამოდის 3 ც 30 სმ. დიამეტრის პიცა. ცომის მოსამზადებლად, ცხელ წყალში გახსენით საფუარი, გადააფარეთ სამზარეულოს ცელოფანი და გააჩერეთ 15 წთ ასაფუებლად. ფქვილი ჩაცერით...
ეს კერძი გირჩევთ ღრმა ტაფაში მოამზადოთ, მე გამოვიყენე “ვოქი”, რომელიც არაჩვეულებრივია მსგავსი ტიპის კერძებისთვის. პასტა შეფუთვაზე დატანილი ინსტრუქციის მიხედვით მოხარშეთ, გაავლეთ ცივი წყალი და დროებით ცალკე შეინახეთ. სოუსისთვის აუცილებლად შეინახეთ...
თევზის ფილე დაჭერით სასურველ ზომებად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი ორივე მხარეს. ტაფაზე დაასხით ზეთი და შეწვით თევზის ფილე ორივე მხრიდან, თითოეულ მხარეს დასჭირდება 4-5 წთ. შემდეგ ამოიღეთ ტაფიდან და თბილად...
ანჩუსის პასტა ერთ-ერთი აუცილებელი ინგრედიენტია ცეზარის სოუსის, თუმცა მე პირადად ვერსად ვიშოვე, ამიტომ სხვა გზა არ მქონდა და ის საერთოდ ამოვიღე სოუსიდან. სალათის ფურცლები სამი სახის გამოვიყენე, გირჩევთ თქვენც მაქსიმალურად...