• ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • მთავარი
  • Ingredient: კვერცხის ცილა

Ingredient: კვერცხის ცილა

გაზიარება

ნამცხვარი ორი სახეობის კრემით, ბანანითა და კივით – უგემრიელესია

მომზადების დრო 1,5 სთ.
  • დესერტები
  • ნამცხვრები
საცხობი ფორმა: 30-32 სმ დიამეტრის. მე გამოვიყენე ტარტის ფორმა. ბისკვიტის მოსამზადებლად კვერცხის გულებისგან და შაქრისგან გააკეთეთ გოგლიმოგლი, დაუმატეთ დარბილებული მარგარინი რამდენიმე ეტაპად, კარგად ათქვიფეთ, აქციეთ ერთიან მასად. შემდეგ დაუმატეთ ვანილი,...

მედეა ჩუბინიძე

თებერვალი 9, 2020
მოწონება 12
იხილეთ სრულად
კომენტარი
742 ნახვა
გაზიარება

ჩეხური ფახლავა

მომზადების დრო 1,5 სთ.
  • დესერტები
  • ნამცხვრები
ფორმა: საცხობი ღუმლის დიდი ფორმა. ცომის მოსამზადებლად ფქვილი ჩაცერით ჯამში, დაუმატეთ მწიკვი მარილი და კუბებად დაჭრილი დარბილებული კარაქი, ხელით ააფხვიერეთ, უნდა მიიღოთ ქვიშისებრი მასა. მაწონში გახსენით სოდა და დაუმატეთ ფქვილს,...

მედეა ჩუბინიძე

ნოემბერი 12, 2019
მოწონება 62
იხილეთ სრულად
კომენტარი
6 380 ნახვა
გაზიარება

ძალიან ხრაშუნა და უგემრიელესი “სნიკერსი”

მომზადების დრო 4 სთ.
  • დესერტები
  • ნამცხვრები
ბისკვიტის მოსამზადებლად კვერცხის გულები შაქართან ერთად ათქვიფეთ, როცა თეთრ, ჰაეროვან მასას მიიღებთ, დაუმატეთ მაიონეზი, ნახევრად გამდნარი მარგარინი, კვლავ ათქვიფეთ, სოდა გახსენით ძმარში და დაუმატეთ, ასევე დაუმატეთ ვანილინი, კარგად აურიეთ. ჩააცერით...

მედეა ჩუბინიძე

იანვარი 3, 2019
მოწონება 54
იხილეთ სრულად
კომენტარი
4 518 ნახვა
გაზიარება

ანანასის ტორტი

მომზადების დრო 3 სთ.
  • დესერტები
  • ტორტები
ბისკვიტის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა და გული განაცალკევეთ, გულებს შაქრის ნახევარი დაუმატეთ და კარგად ათქვიფეთ, უნდა მიიღოთ კრემისებური, ღია ყვითელი მასა. ცილას დაუმატეთ მწიკვი მარილი და დაბალი სიჩქარით დაიწყეთ თქვეფა, როცა...

მედეა ჩუბინიძე

ოქტომბერი 11, 2018
მოწონება 22
იხილეთ სრულად
კომენტარი
2 018 ნახვა
magic-box
გაზიარება

ნიგვზისა და კარამელის ტორტი

მომზადების დრო 2 დღე
  • დესერტები
  • ტორტები
ამ რეცეპტით მინდა სახლის პირობებში მასკარპონეს მომზადებაც გასწავლოთ, უმარტივესია და გამოდის არაჩვეულებრივი. ამისათვის დაგჭირდებათ 1 ლ. მაღალპროცენტიანი ნაღები 35% და 15 მლ. ლიმონის წვენი. ამ შემთხვევაშიც აუცილებელია სამზარეულოს თერმომეტრი. ნაღები...

მედეა ჩუბინიძე

აპრილი 26, 2018
მოწონება 14
იხილეთ სრულად
კომენტარი
1 088 ნახვა
გაზიარება

კიევური ტორტი (ვარიანტი #2)

მომზადების დრო 2 სთ.
  • დესერტები
  • ტორტები
ფორმა: 20 სმ. დიამეტრის 200 გ. კვერცხის ცილა არის დაახლოებით 5 დიდი კვერცხის ცილა. ცილა უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის. არ გეგონოთ რომ კრემში შემეშალა და კვერცხის გული უნდა დამეწერა, მთლიანი...

მედეა ჩუბინიძე

აპრილი 10, 2018
მოწონება 24
იხილეთ სრულად
კომენტარი
3 077 ნახვა
გაზიარება

ქოქოსის ნამცხვარი

  • დესერტები
  • ნამცხვრები
ფორმა: 28 სმ. დიამეტრის ბისკვიტის მოსამზადებლად კვერცხის ცილა, რძე და ვანილი ერთად გათქვიფეთ. ოდნავ უნდა შეურიოთ უბრალოდ, ბეზეს ამოყვანა არაა საჭირო. ცალკე ჯამში ჩაცერით ფქვილი, დაუმატეთ გამაფხვიერებელი, შაქარი და მარილი,...

მედეა ჩუბინიძე

იანვარი 16, 2018
მოწონება 14
იხილეთ სრულად
კომენტარი
1 924 ნახვა

ავტორი

ავტორი

მედეა ჩუბინიძე

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget

პოპულარული პოსტები

  • ლიმონჩელო - ლიმონის ლიქიორი იტალიიდანლიმონჩელო – ლიმონის ლიქიორი იტალიიდან
  • ტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსითტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსით
  • კრაბის სალათიკრაბის სალათი
  • შავი ღვინის ლიქიორიშავი ღვინის ლიქიორი
  • ქათმის ფახიტასიქათმის ფახიტასი

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget



LetsCook.Ge ©2020