ფარშირებული კვერცხი

ფარშირებული კვერცხი – არაჩვეულებრივი იდეაა აღდგომის შემდეგ მორჩენილი მოხარშული კვერცხისთვის ახალი სიცოცხლის მისანიჭებლად ❤ შიგთავსისთვის შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენთვის საყვარელი და ხელთ არსებული ნებისმიერი ინგრედიენტი 🧀🥚🥓
ფარშირებული კვერცხი
Course: საუზმეDifficulty: მარტივიულუფა
4
პერსონისთვისმომზადების დრო
10
minutesინგრედიენტები
4 ც. მოხარშული კვერცხი
1/2 ჩ.ჭ. დაჭრილი ლორი
1/2 ჩ.ჭ. გახეხილი გაუდა
2 ს.კ. მაიონეზი
1 ჩ.კ. დიჟონის მდოგვი
2 ღერი ოხრახუში
1 პატარა კიტრის მწნილი
პილპილი გემოვნებით
მომზადების ინსტრუქცია
- კვერცხი სიგრძეზე გაჭერით, ფრთხილად ამოაცალეთ გული და მოათავსეთ პატარა თასში.
- ჩანგლის დახმარებით დააქუცმაცეთ კვერცხის გულები. შემდეგ კი დაუმატეთ კუბებად დაჭრილი ლორი, გახეხილი გაუდა, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და კიტრის მწნილი, მაიონეზი, დიჟონის მდოგვი და პილპილი. კარგად აურიეთ
- კვერცხის ცილა ამოავსეთ მიღებული შიგთავსით. ბოლოს შეგიძლიათ მოაყაროთ პაპრიკაც გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით!