• ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • მთავარი
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კიში (III ვარიანტი) – ვიდეო რეცეპტი

კიში (III ვარიანტი) – ვიდეო რეცეპტი

გამოქვეყნდა სექ 4, 2020
ავტორი მედეა ჩუბინიძე
კატეგორიები:
  • ვიდეო რეცეპტები
  • სადილი
  • საუზმეული
გადადი რეცეპტზედაბეჭდე რეცეპტი
კიში (III ვარიანტი) - ვიდეო რეცეპტი
Pin
დაბეჭდვა

კიში (III ვარიანტი) – ვიდეო რეცეპტი

ავტორი მედეა ჩუბინიძეკატეგორია: ვიდეო რეცეპტები, სადილი, საუზმეულისამზარეულო: ფრანგულისირთულე: საშუალო
ულუფა

8

პერსონისთვის
მომზადების დრო

2

საათი 

ინგრედიენტები

  • ფხვიერი ცომისთვის
  • 200 გ. ფქვილი

  • 100 გ. კარაქი

  • 1/2 ჩ.კ. მარილი

  • 1/2 ჩ.ჭ. ცივი წყალი

  • 1 ს.კ. ვაშლის ძმარი

  • შიგთავსისთვის
  • 4 კვერცხი

  • 1 ჩ.ჭ. რძე

  • 3/4 ჩ.ჭ. ნაღები

  • 1/2 თავი მოშუშული ხახვი

  • 150 გ. ყველი “გაუდა”

  • 250 გ. ლორი

  • 1/2 ჩ.კ. მარილი

  • 1/4 ჩ.კ. პაპრიკა

  • 1/2 ჩ.კ. მარილი

  • 1/8 ჩ.კ. ჯავზი (მუსკატის კაკალი)

მომზადების ინსტრუქცია

  • ფხვიერი ცომის მოსამზადებლად: წყალს დაუმატეთ ძმარი, მოურიეთ და შედგით საყინულეში 5 წუთით.
    ფქვილს დაუმატეთ მარილი და კარაქი, ხელით კარგად გააფხვიერეთ. შემდეგ კი დაუმატეთ ძმრიანი წყალი, ჯერ 2 ს.კ. გადაზილეთ, გუნდა უნდა შეიკრას.
    გუნდა გაახვიეთ სამზარეულოს ცელოფანში და შედეთ მაცივარში 30 წუთით.
  • შემდეგ კი გააბრტყელეთ და მოათავსეთ 26 სმ დიამეტრის ფორმაში. ფორმა შედგით მაცივარში 1 საათით, შემდეგ კი გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 15 წუთი( ცომზე დააფინეთ საცხობი ქაღალდი და მოაყარეთ ლობიო ან ბარდა, იმისთვის რომ ცხობის დროს ზემოთ არ ამოიწიოს).
  • შიგთავსის მოსამზადებლად კვერცხს დაუმატეთ რძე, ნაღები, მარილი, პილპილი, პაპრიკა და ჯავზი, კარგად ათქვიფეთ, დაუმატეთ მოშუშული ხახვი, გაუდა და ლორი, ამოურიეთ კარგად და გადაიტანეთ გამომცხვარ ფენაში, შედგით 175 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში და აცხვეთ 45-50 წთ .

    გემრიელად მიირთვით!

ვიდეო რეცეპტი

– WPZOOM

შეიძლება ასევე დაგაინტერესოთ:

  • ბერძნული გირო ქათმის ხორცით (ვიდეო)ბერძნული გირო ქათმის ხორცით (ვიდეო)
  • ხმელთაშუაზღვისპირეთის დიეტახმელთაშუაზღვისპირეთის დიეტა
  • ნამცხვარი "სიგარეტები" - სამარხვო ვარიანტინამცხვარი "სიგარეტები" - სამარხვო ვარიანტი
  • ტირამისუ (ვიდეო რეცეპტი)ტირამისუ (ვიდეო რეცეპტი)
  • საახალწლო ღვეზელი "ნაძვის ხე"საახალწლო ღვეზელი "ნაძვის ხე"
  • ქათმის ფილე გაწურული მაწვნისა და ავოკადოს სოუსით | ვიდეო რეცეპტიქათმის ფილე გაწურული მაწვნისა და ავოკადოს სოუსით |…
  • გოგრა ბრინჯითა და ჩირეულით (ვიდეო რეცეპტი)გოგრა ბრინჯითა და ჩირეულით (ვიდეო რეცეპტი)
  • ქორნდოგები - ვიდეო რეცეპტიქორნდოგები - ვიდეო რეცეპტი

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

ავტორი

ავტორი

მედეა ჩუბინიძე

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget

პოპულარული პოსტები

  • ქათმის ხორცი ბრინჯითა და სტაფილოთიქათმის ხორცი ბრინჯითა და სტაფილოთი
  • ფრანგული კრეპიფრანგული კრეპი
  • თევზი ჯინჯერისა და სოიოს სოუსის მარინადშითევზი ჯინჯერისა და სოიოს სოუსის მარინადში
  • კრაბის სალათიკრაბის სალათი
  • "ტუშონკიანი" მაკარონი“ტუშონკიანი” მაკარონი

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget



LetsCook.Ge ©2020