• ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • მთავარი
  • ვიდეო რეცეპტები
  • ქათამი უნგრულად – Paprikash

ქათამი უნგრულად – Paprikash

გამოქვეყნდა აპრ 30, 2020
ავტორი მედეა ჩუბინიძე
კატეგორიები:
  • ვიდეო რეცეპტები
  • მარტივი
  • სადილი
  • ხორცის კერძები
გადადი რეცეპტზედაბეჭდე რეცეპტი
ქათამი უნგრულად - Paprikash
Pin
დაბეჭდვა

ქათამი უნგრულად – Paprikash

ავტორი მედეა ჩუბინიძეკატეგორია: სადილისამზარეულო: უნგრულისირთულე: მარტივი
ულუფა

4

პერსონისთვის
მომზადების დრო

30

წუთი

ინგრედიენტები

  • 1 კგ. ქათმის ფილე

  • 1 საშუალო თავი ხახვი

  • 2-3 კბილი ნიორი

  • 3/4 ჩ.ჭ. არაჟანი

  • 2 ს.კ. ტომატპასტა ან 1 ჩ.ჭ. პომიდვრის პიურე

  • 3 ს.კ. პაპრიკა

  • 1 ჩ.კ. წითელი წიწაკა

  • 1 ს.კ. კარაქი

  • 1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი

  • 1 ჩ.ჭ. ქათმის ბულიონი

  • 1/2 ჩ.ჭ. წყალი

  • 1,5 ს.კ. ფქვილი

  • მარილი & პილპილი გემოვნებით

მომზადების ინსტრუქცია

  • ქათმის ფილე დაჭერით 2-3 სმ სისქის ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი, პილპილი და 1 ჩ.კ. პაპრიკა, კარგად აურიეთ.
  • ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი და ფილეს ნაჭრები მობრაწეთ ყველა მხრიდან, შემდეგ ამოიღეთ ცალკე ჭურჭელში და დროებით გადადეთ გვერდით.
  • იმავე ტაფაში გაადნეთ კარაქი, მოშუშეთ ალყა-ალყად დაჭრილი ხახვი და წვრილად დაჭრილი ნიორი, 3-4 წუთში დაუმატეთ ფქვილი და კარგად აურიეთ.
  • ფქვილი რომ სრულად შეერევა, დაუმატეთ დარჩენილი პაპრიკა, წითელი წიწაკა და ტომატპასტა, კვლავ კარგად ამოურიეთ.
  • 1-2 წუთში დაუმატეთ ქათმის ბულიონი, წყალი და მარილი, აურიეთ და აქციეთ ერთიან მასად, დააბრუნეთ ქათმის ფილე ქვაბში, მიიყვანეთ მასა ადუღებამდე და ადუღეთ 10 წუთი.
  • 10 წუთის გასვლის შემდეგ გადმოდგით ტაფა ცეცხლიდან. არაჟანს ცალკე შეურიეთ 1-2 ს.კ. წყალი და 1-2 ს.კ. მომზადებული სოუსი, კარგად აურიეთ და ამის შემდეგ დაუმატეთ მთლიად კერძს. მოურიეთ და კერძიც მზადაა.
    (არაჟნისთვის ცალკე წყლისა და სოუსის შერევა მნიშვნელოვანია იმისათვის, რომ კერძი არ აიჭრას და ერთგვაროვანი სოუსი მიიღოთ).
  • კერძი მიირთვით მაკარონთან, კარტოფილის პოურესთან ან სასურველ გარნირთან ერთად.

    გემრიელად მიირთვით!

ვიდეო რეცეპტი

– WPZOOM

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

ავტორი

ავტორი

მედეა ჩუბინიძე

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget

პოპულარული პოსტები

  • ლავაში ქათმითა და ყველითლავაში ქათმითა და ყველით
  • კრაბის სალათიკრაბის სალათი
  • გლინტვეინი - არომატული ღვინოგლინტვეინი – არომატული ღვინო
  • როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი ბურგერი სახლის პირობებშიროგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი ბურგერი სახლის პირობებში
  • ქათმის ხორცი ბრინჯითა და სტაფილოთიქათმის ხორცი ბრინჯითა და სტაფილოთი

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget



LetsCook.Ge ©2020