• ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • მთავარი
  • მარტივი
  • ყველიანი მაკარონი განსხვავებულად

ყველიანი მაკარონი განსხვავებულად

გამოქვეყნდა ოქტ 31, 2016
ავტორი მედეა ჩუბინიძე
კატეგორიები:
  • მარტივი
  • სადილი
  • ყველით მომზადებული

ყველიანი მაკარონი იმდენად მარტივი კერძია, რომ შეიძლება იფიქროთ რა საჭიროა ამ რეცეპტის გაზიარება, თუმცა, როგორც სათაურში აღვნიშნე, ეს არის განსხვავებული რეცეპტი. ძალიან სწრაფად მზადდება და მშვენიერი არჩევანია სადილისთვის. შეგიძლიათ ორი სახის ყველი გამოიყენოთ და კიდევ უფრო გემრიელი გამოვა თქვენი კერძი.

p1170664-large

დაგჭირდებათ:

  • 400 გ. მაკარონი
  • 3 კვერცხი
  • 200 გ. სწრაფად დნობადი ყველი
  • 1/2 ჩ.კ. უცხო სუნელი
  • 1/2 ჩ.კ. პილპილი
  • ზეთი შესაწვავად
  • მარილი გემოვნებით
  • 1 ს.კ. რძე/წყალი/ნაღები

მომზადება:

  • მაკარონი ადუღებულ მარილიან წყალში მოვხარშოთ, შემდეგ გადავუწუროთ წყალი.
  • გაცხელებულ ტაფაზე დავასხათ ზეთი და გადავიტანოთ მაკარონი, მოვბრაწოთ.
  • კვერცხი, პილპილი, უცხო სუნელი, მარილი და რძე ავთქვიფოთ, მოვასხათ მაკარონს და კარგად ავურიოთ.
  • ბოლოს ზემოდან დავაწყოთ ყველის ნაჭრები, დავახუროთ თავსახური და როცა ყველი დადნება, მზადაა.

 

შეიძლება ასევე დაგაინტერესოთ:

  • ბერძნული გირო ქათმის ხორცით (ვიდეო)ბერძნული გირო ქათმის ხორცით (ვიდეო)
  • შოკოლადის ტორტი მიწისთხილის კარაქის კრემითშოკოლადის ტორტი მიწისთხილის კარაქის კრემით
  • ლავაში ქათმითა და ყველითლავაში ქათმითა და ყველით
  • სახლში მომზადებული ბეიგელები (ვიდეო)სახლში მომზადებული ბეიგელები (ვიდეო)
  • წითელი ოსპის ბურთულებიწითელი ოსპის ბურთულები
  • ტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსითტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსით
  • ქათმის ფილე გაწურული მაწვნისა და ავოკადოს სოუსით | ვიდეო რეცეპტიქათმის ფილე გაწურული მაწვნისა და ავოკადოს სოუსით |…
  • პიცა პეპერონიპიცა პეპერონი

  • ზეთი
  • კვერცხი
  • მაკარონი
  • პილპილი
  • უცხოსუნელი

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

ავტორი

ავტორი

მედეა ჩუბინიძე

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget

პოპულარული პოსტები

  • ლიმონჩელო - ლიმონის ლიქიორი იტალიიდანლიმონჩელო – ლიმონის ლიქიორი იტალიიდან
  • ტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსითტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსით
  • კრაბის სალათიკრაბის სალათი
  • როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი ბურგერი სახლის პირობებშიროგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი ბურგერი სახლის პირობებში
  • ქათმის სალათი ბულგარული წიწაკითქათმის სალათი ბულგარული წიწაკით

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget



LetsCook.Ge ©2020