• ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • მთავარი
  • მარტივი
  • მიწისთხილის კარაქი

მიწისთხილის კარაქი

გამოქვეყნდა ივლ 18, 2016
ავტორი მედეა ჩუბინიძე
კატეგორიები:
  • მარტივი
  • საწებელები ჯემები და სხვა
  • სხვადასხვა

მიწისთხილის კარაქი მრავალ ქვეყანაშია პოპულარული, განსაკუთრებით კი – აშშ-ში, ნიდერლანდებში, დიდ ბრიტანეტსა და აზიის რამდენიმე ნაწილში-ფილიპინებსა და ინდონეზიაში. საქართველოში ვერ გეტყვით, რომ ყველა მაღაზიაში შეგიძლიათ შეძენა. სახლში მომზადებას ძალიან ცოტა დრო სჭირდება და იგივე გემო აქვს, თან ყველანაირი ზედმეტი დანამატების გარეშეა, რაც კიდევ ერთი პლუსია 🙂 ძალიან გემრიელია ვაშლთან და ქიშმიშთან ერთად, სცადეთ! <3

DSC01488 (Large)

           მასალა:

  • 250 გ. მიწისთხილი
  • 2 ს.კ. შაქრის პუდრა
  • მწიკვი მარილი

            მომზადება:

  • მიწისთხილი მოხალეთ, გააგრილეთ და გაფრცქვენით. ჩაყარეთ ბლენდერში ან კომბაინში.
  • ჩართეთ და რომ დაქუცმაცდება დაამატეთ შაქრის პუდრა და მარილი. კვლავ ჩართეთ და მანამ არ გამორთოთ სანამ თხელ მასას არ მიიღებთ.
  • გადაიტანეთ რაიმე ჭურჭელში და შედგით საყინულეში ცოტახნით გასამაგრებლად.

 

შეიძლება ასევე დაგაინტერესოთ:

  • შოკოლადის ტორტი მიწისთხილის კარაქის კრემითშოკოლადის ტორტი მიწისთხილის კარაქის კრემით
  • ჩინური ტორტი ატმითა და ბანანითჩინური ტორტი ატმითა და ბანანით
  • ლაბნეს ჩიზქეიქი თხილეულის მიქსით (ვიდეო)ლაბნეს ჩიზქეიქი თხილეულის მიქსით (ვიდეო)
  • შოკოლადის რულეტი ბანანით (ვიდეო)შოკოლადის რულეტი ბანანით (ვიდეო)
  • ქათმის ფილე გაწურული მაწვნისა და ავოკადოს სოუსით | ვიდეო რეცეპტიქათმის ფილე გაწურული მაწვნისა და ავოკადოს სოუსით |…
  • სახლში მომზადებული ბეიგელები (ვიდეო)სახლში მომზადებული ბეიგელები (ვიდეო)
  • ქორნდოგები - ვიდეო რეცეპტიქორნდოგები - ვიდეო რეცეპტი
  • წითელი ოსპის ბურთულებიწითელი ოსპის ბურთულები

  • მიწისთხილი
  • შაქრისპუდრა

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

ავტორი

ავტორი

მედეა ჩუბინიძე

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget

პოპულარული პოსტები

  • კრაბის სალათიკრაბის სალათი
  • ყავის ორცხობილებიყავის ორცხობილები
  • როგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი ბურგერი სახლის პირობებშიროგორ მოვამზადოთ უგემრიელესი ბურგერი სახლის პირობებში
  • ქათმის ხორცი ბრინჯითა და სტაფილოთიქათმის ხორცი ბრინჯითა და სტაფილოთი
  • წითელი ოსპის კრემ-სუპი (ვიდეო)წითელი ოსპის კრემ-სუპი (ვიდეო)

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget



LetsCook.Ge ©2020