• ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • Home
  • დესერტები
  • მარწყვის ტრაიფლი – ჩინური (ინდური) ტორტი

მარწყვის ტრაიფლი – ჩინური (ინდური) ტორტი

გამოქვეყნდა Jul 4, 2016
ავტორი მედეა ჩუბინიძე
Categories:
  • დესერტები
  • ნამცხვრები
  • საზაფხულო

ბოლო პერიოდში პოპულარულ პოსტებში გამოჩნდა ატმის ტრაიფლის რეცეპტი. ამიტომ კიდევ ერთ ძალიან გემრიელ რეცეპტს გთავაზობთ. ესეც მარტივი და სწრაფად მოსამზადებელია და, რაც მთავარია, ძალიან გემრიელი. ბისკვიტი კლასიკურია, კვერცხი, შაქარი და ფქვილი. შეგიძლიათ ორცხობილა გამოიყენოთ, თუ დროის დაზოგვა გსურთ. მომზადების შემდეგ აუცილებლად გააჩერეთ რამდენიმე საათი მაცივარში.

DSC00484

დაგჭირდებათ:
ბისკვიტისთვის:
3 კვერცხი
1/2 ჩ.ჭ. შაქარი (250 მლ-იანი ჭიქის)
1/2 ჩ.ჭ. ფქვილი
ვანილი

ასევე 200 გ. ნაღების ფხვნილი + 1 ჩ.ჭ. ცივი წყალი
დაშაქრული მარწყვი

მომზადება:

  • მთლიანი კვერცხი მაღალი სიჩქარით რამდენიმე წუთით ათქვიფეთ, როცა გათეთრდება და ნელ-ნელა შეათქვიფეთ შაქარი და ვანილი. როცა კარგად გაიხსნება ჩააცერით ფქვილი და ხელის სათქვეფით ფრთხილად შეურიეთ, ქვემოდან ზემოთ ურიეთ.
  • საცხობ ფორმაში ჩააფინეთ ქაღალდი, წაუსვით ცხიმი და გადაიტანეთ ცომი. გამოაცხეთ 175 გრადუსზე, 15 წუთი საკმარისია.
  • ნაღების ფხნვილი და წყალი რამდენიმე წუთით ათქვიფეთ, როცა გასქელდება მზადაა.
  • ბისკვიტი გააციეთ და შემდეგ დააქუცმაცეთ, გაანაწილეთ ფორმებში ბისკვიტი და დანამეთ მარწვის წვენით, შემდეგ დაამატეთ კრემი, მარწვი და შემდეგ იგივე.
  • მაცივარში მოათავსეთ რამდენიმე საათი, რომ უკეთ გაუჯდეს მარწყვის არომატი.

შეიძლება ასევე დაგაინტერესოთ:

  • მარწყვის ჩიზქეიქი ცხობის გარეშე
    მარწყვის ჩიზქეიქი ცხობის გარეშე
  • შოკოლადის ჩიზქეიქი
    შოკოლადის ჩიზქეიქი
  • ქათმის ღვეზელი - უგემრიელესია
    ქათმის ღვეზელი - უგემრიელესია
  • ჯინჯერის ორცხობილები (ვიდეო რეცეპტი)
    ჯინჯერის ორცხობილები (ვიდეო რეცეპტი)
  • იტალიური პანეტონე (ვიდეო)
    იტალიური პანეტონე (ვიდეო)
  • ორცხობილები მოხარშული შესქელებული რძით
    ორცხობილები მოხარშული შესქელებული რძით
  • სამფენიანი ხაჭოს პასკა (ვიდეო)
    სამფენიანი ხაჭოს პასკა (ვიდეო)
  • ტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსით
    ტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსით

  • მარწყვი
  • ნაღები

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

ავტორი

ავტორი

მედეა ჩუბინიძე

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget



LetsCook.Ge ©2020