• ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • ვიდეო რეცეპტები
  • კატეგორიები
    • დესერტები
      • ნამცხვრები
      • ცხობის გარეშე
      • ორცხობილები
      • ტორტები
    • სამარხვო
    • სადილი
      • სალათები
      • ხორცის კერძები
      • წვნიანი
      • თევზის კერძები
    • სხვადასხვა
      • საწებელები ჯემები და სხვა
      • მარტივი
      • ყველით მომზადებული
      • წვეულების მენიუ
      • წასახემსებელი
      • ჯულია ჩაილდის რეცეპტები
    • სადღესასწაულო
    • საზაფხულო
      • ნაყინი
    • საუზმეული
    • სასმელები
    • საინტერესო
      • კვება და ჯანმრთელობა
      • ეთნოკულინარია
    • ცომეული
      • პური
  • რჩევები
  • ბლოგის შესახებ
  • მთავარი
  • ხორცის კერძები
  • ღორის ხორცი საფანელში

ღორის ხორცი საფანელში

გამოქვეყნდა ივლ 3, 2016
ავტორი მედეა ჩუბინიძე
კატეგორიები:
  • ხორცის კერძები

ახალი კატეგორია ბლოგზე “ხორცის კერძები” და ესეც პირველი რეცეპტი ამ კატეგორიისათვის. საკმაოდ მარტივი და გემრიელი.

DSC08306

ინგრედიენტები:
1/2 კგ. ღორის ხორცი
1 კვერცხი
2 ს.კ. წყალი
1 ჩ.ჭ.ფქვილი
1/2 ს.კ. მარილი და პილპილი
2 კბილი ნიორი წვრილად დაჭრილი
ზეთი შესაწვავად

მომზადება:

  • ხორცი გავრეცხოთ და დავჭრათ თხელ საშუალო ზომის ნაჭრებად. ოდნავ დავბეგვოთ.
  • კვერცი წყალთან ერთად ავთქვიფოთ.
  • ფქვილი, მარილი, პილპილი, ნიორი ავურიოთ ცალკე.
  • ხორცის ნაჭრები ამოვავლოთ ჯერ ფქვილიან მასაში, შემდეგ კვერცის, შემდეგ კი კვლავ ფქვილიან მასაში. ოდნავ შევარხიოთ, რომ ზედმეტი ფქვილი მოშორდეს და მოვათავსოთ ზეთ ჩასმულ საცხობ ფორმაში.
  • შევდგათ 150 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20-25 წუთით.

შეიძლება ასევე დაგაინტერესოთ:

  • ბერძნული გირო ქათმის ხორცით (ვიდეო)ბერძნული გირო ქათმის ხორცით (ვიდეო)
  • წითელი ოსპის ბურთულებიწითელი ოსპის ბურთულები
  • შოკოლადის ტორტი მიწისთხილის კარაქის კრემითშოკოლადის ტორტი მიწისთხილის კარაქის კრემით
  • ქათამი უნგრულად - Paprikashქათამი უნგრულად - Paprikash
  • ტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსითტოლმა ვაზის ფოთოლში მაწვნის სოუსით
  • პიცა პეპერონიპიცა პეპერონი
  • ქორნდოგები - ვიდეო რეცეპტიქორნდოგები - ვიდეო რეცეპტი
  • შოკოლადის რულეტი ბანანით (ვიდეო)შოკოლადის რულეტი ბანანით (ვიდეო)

  • კვერცხი
  • ფქვილი
  • ღორისხორცი

მედეა ჩუბინიძე

ბლოგის ავტორი.

ავტორი

ავტორი

მედეა ჩუბინიძე

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget

პოპულარული პოსტები

  • პიცა პეპერონიპიცა პეპერონი
  • კრაბის სალათიკრაბის სალათი
  • მედოკი არაჟნის კრემითმედოკი არაჟნის კრემით
  • ყვითელი ბარდის კატლეტები - უგემრიელესიაყვითელი ბარდის კატლეტები – უგემრიელესია
  • ქათმის ფახიტასიქათმის ფახიტასი

დაგვიმეგობრდით Facebook-ზე

Facebook Pagelike Widget



LetsCook.Ge ©2020