შოკოლადის მუსი-შოკმანჟე

უგემრიელესი დესერტი, რომელიც შეგიძლიათ ათქვეფილი ნაღებით, თხილის პატარა ნაჭრებით ან შოკოლადის ნატეხებით მორთოთ…
მასალა:
4 კვერცხი
100 გ შაქარი
120 გ შოკოლადის ფილა
100 გ კარაქი
1 პაკეტი შაქრიანი ვანილი
მომზადება:
კვერცხის ცილა დ გული გააცალკევეთ, ცილა ათქვიფეთ ღრუბლისებრი მასის მიღებამდე და შემდეგ დაამატეთ შაქრიანი ვანილი. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გული შაქართან ერთად, თქვიფეთ იქამდე სანამ შაქარი კარგად არ გაიხსნება. შემდეგ დაამატეთ ბეზეს ნელ-ნელა, თან თქვიფეთ. შოკოლადი და კარაქი ერთად გაადნეთ, ერთგვაროვან მასას, რომ მიიღებთ დაუმატეთ კვერცხიან მასას და კარგად ათქვიფეთ, სანამ არ გაყავისფერდება. შემდეგ გაანაწილეთ პლასტსმასის ჭიქებში და შედგით საყინულეში რამდენიმე საათით.